1. BEVEZETÉS

A PAPRIKA GRILL Kft. (9222 Hegyeshalom, Miklóshalmi utca 1.) (a továbbiakban PAPRIKA GRILL Kft., szolgáltató, adatkezelő), mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

A www.paprikacsarda.hu címen elérhető szolgáltatás adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a www.paprikacsarda.hu honlapon.

A PAPRIKA GRILL Kft. fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét.

Amennyiben felhasználónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük, írja meg nekünk, és a PAPRIKA GRILL Kft. megválaszolja kérdését.

A PAPRIKA GRILL Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A jelen adatkezelési szabályzat a www.paprikacsarda.hu oldalon a látogatók által önkéntes hozzájárulással megadott, online asztalfoglaláshoz kapcsolódó adatok tárolására és kezelésére vonatkozik.

Elolvasom a teljes dokumentumot (.pdf)